Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πόλεμος στη Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ζητά από τη Δύση να εντείνει την πίεση στη Βόρεια Κορέα για να σταματήσει η ρωσική κλιμάκωση

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να εντείνει την πίεση στη Βόρεια Κορέα, έπειτα από τις αναφορές ότι η Πιονγκγιάνγκ στέλνει στρατεύματα να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

«Εάν η Βόρεια Κορέα μπορεί να παρέμβει στον πόλεμο στην Ευρώπη, τότε η πίεση σε αυτό το καθεστώς σίγουρα δεν είναι αρκετή», ανέφερε την Τρίτη ο Ζελένσκι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του. «Είναι σαφές ότι η Πιονγκγιάνγκ, όπως και η Μόσχα, (...) δεν σέβεται την ανθρώπινη ζωή», συμπλήρωσε ο ουκρανός πρόεδρος, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η κλιμάκωση της ρωσικής εισβολήςπρέπει να σταματήσει.

Αναφορές ότι η Πιονγκγιάνγκ στέλνει στρατεύματα να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία έχουν κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες, μεταξύ άλλων και από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Νότιας Κορέας.

Ο Ζελένσκι είπε ότι το Κίεβο έχει πληροφορίες για την εκπαίδευση δύο μεραρχιών του βορειοκορεατικού στρατού, ενδεχομένως με δύναμη περίπου 6.000 ανδρών η κάθε μία.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν κατά την επίσκεψή του στην Πιονγκγιάνγκ τον Ιούνιο. Μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι κάθε πλευρά θα προσφέρει στρατιωτική βοήθεια στην άλλη σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση από άλλη χώρα.

Tags
Back to top button