Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ποιοι δημοσιογράφοι εκλέγονται στη νέα Βουλή – Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του σταυρού

Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι που έπεσαν στη «μάχη» του σταυρού στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κάποιοι περισσότερο προβεβλημένοι και κάποιοι λιγότερο, αρκετοί όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στην Βουλή.

Ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που είχε απολυθεί έπειτα από ένα σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Τσίπρα, Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκλέχθηκε 6ος στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 25. 000 ψήφους.

Στην ίδια περιφέρεια εκλέχτηκε με την Νέα Δημοκρατία και η Φωτεινή Πιπιλή με κάτι παραπάνω από 19.000 ψήφους.

Με την Νέα Δημοκρατία εκλέχτηκε και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος στον Β’ βόρειο τομέα Αθηνών με 31.000 ψήφους σχεδόν.

Στον Β τομέα Αθηνών εκλέχθηκε και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με 24.000 ψήφους περίπου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος εκλέχθηκε στον Νότιο τομέα Αθηνών με σχεδόν 15.000 ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας εκλέχθηκε επίσης στην Α’ Θεσσαλονίκης με σχεδόν 37.000 ψήφους.

Και ο Σίμος Κεδίκογλου εκλέχθηκε στην Εύβοια με σχεδόν 12.000 ψήφους. Και ο Ιωάννης Ανδριανός εκλέχθηκε στην Αργολίδα.

Στην Β’ Πειραιώς εκλέχθηκε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με 13.000 ψήφους. Στον Νότιο τομέα εκλέχθηκε και η Σοφία Βούλτεψη με σχεδόν 27.000 ψήφους, ενώ από την ίδια περιφέρεια εκλέχθηκε και η Άννα Καρμανλή με σχεδόν 30.000 ψήφους.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέχθηκαν οι Νίκος Φίλης στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 18.000 ψήφους, στην Β’΄Θεσσαλονίκης η Θεοδώρα Αυγέρη με σχεδον 11.00 ψήφους.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με 14.000 ψήφους.

Ο Χρήστος Γιαννούλης εκλέχθηκε και αυτός. Και ο Γιώργος Βαρεμένος στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας με σχεδόν 12.000 ψήφους.

Και ο Νάσος Αθανασίου στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με σχεδόν 12.000 ψήφους.

Από το ΚΚΕ πέρασε η Λιάνα Καννέλη στην Α’ Αθηνών με σχεδόν 9.000 ψήφους.
 

Tags
Back to top button