Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πλήρωμα της Turkish Airlines ζήτησε πολιτικό άσυλο στον Καναδά

Μια φαινομενικά κανονική πτήση για τις Turkish Airlines, από την Κωνσταντινούπολη στο Τορόντο, μετατράπηκε σε μια ιστορία με πρωταγωνιστή το τουρκικό πλήρωμα, που αποφάσισε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία τους πτήση από την Τουρκία.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα “Airport Haber”, που ειδικεύεται στις ειδήσεις της αεροπορίας, το πλήρωμα του αεροσκάφους της Turkish Airlines, κατά την άφιξή τους εκεί , υπέβαλε αιτήσεις ασύλου στον Καναδά.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ορισμένα μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου της Turkish Airlines, με προορισμό τον Καναδά, άφησαν τις ταυτότητες και τα διαβατήριά τους στα δωμάτια των ξενοδοχείων και ζήτησαν άσυλο στη χώρα αυτή.

Ο  Σατσίκ Κοτζάκ, επικεφαλής της Ένωσης Προσωπικών της Turkish Airlines, έκανε μια δήλωση σχετικά με το περιστατικό, λέγοντας: «Ως εθνική αεροπορική εταιρεία, δεν χαιρετίζω την ξαφνική αποχώρηση της ομάδας. Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί και να φύγουν».

Ο Κότσακ δήλωσε ότι το άσυλο βασίστηκε στις συνθήκες ζωής και ότι αυτοί οι άνθρωποι «κουβαλούν τους φόβους της νέας γενιάς».

Ο Κότσακ τόνισε ότι «πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πιλότων, που πήραν άδεια άνευ αποδοχών κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορονοϊού, το έκαναν».

Tags
Back to top button