Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Πληροφορίες για «πράσινο φως» μόνο στις διαδημοτικές και κατάργηση του SMS μαζί με τον τουρισμό

Σήμερα, στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα είναι σήμερα παρών στην ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, καθώς δεν θα γίνει η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής.

Μαζί στη σημερινή ενημέρωση θα είναι και η καθηγήτρια παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, αλλά και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιφυλακτικοί φαίνεται πως είναι τελικά οι λοιμωξιολόγοι στο ενδεχόμενο άρσης της υποχρέωσης αποστολής SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών, αφού προκρίνουν μόνο την κατάργηση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται πως στο κυβερνητικό επιτελείο επιθυμούσαν και τα δύο μέτρα να καταργηθούν από την στιγμή που θα επαναλειτουργήσει η εστίαση έτσι ώστε να μπορέσει η επανεκκίνηση της αγοράς να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Πλέον το βιώσιμο σενάριο θέλει την απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων και την οριστική εγκατάλειψη του SMS στο 13033 στις 15 Μαΐου όταν και ανοίξει ο τουρισμός. Μέχρι τότε, κατά πάσα πιθανότητα οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν «6» στο 13033 για να μεταβούν σε κατάστημα εστίασης.

 

 

Tags
Back to top button