Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Π.Κουρουμπλής: «Αν ήταν ο Ανδρέας η Ελλάδα δεν θα είχε μπει σε αυτή την περιπέτεια»

Τη στήριξή του, προς τον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αντιτιθέμενος στα περί «καπηλείας» Ανδρέα, από στελέχη του πρώην κόμματος του, του ΠΑΣΟΚ.

«Γιατί ενοχλεί το άρθρο του πρωθυπουργού;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε ύβρη το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα. «Λάθος της Φώφης η παρέμβαση για το άρθρο του πρωθυπουργού» είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε, δε, όσους αντιδρούν «να μας πουν πώς τον υπερασπίστηκαν, όχι να τον θυμόμαστε μόνο την 3η του Σεπτέμβρη. Πώς τον υπερασπιζόμαστε όλοι μας ενώ τον βρίζει η δεξιά».

Έσπευσε, επίσης, να πλέξει τον ύμνο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «αν ήταν ο Ανδρέας η Ελλάδα δεν θα είχε μπει σε αυτή την περιπέτεια»

Απαντώντας, στη συνέντευξή του, για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κάλεσμα του προς το ΠΑΣΟΚ να μην γίνει παρακολούθημα της δεξιάς ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε ότι «δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε δικαίωμα να τοποθετηθούμε;».

Για όσους, τέλος, τον χαρακτηρίζουν βαρίδι και γενίτσαρο απάντησε ότι «όταν με λένε βαρίδι λένε βαρίδι τους 80000 που με ψήφισαν. Εγώ είμαι γενίτσαρος της αριστεράς, δεν φίλησα κατουρημένες ποδιές της δεξιάς».

Tags
Back to top button