Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πυροβολισμοί σε καφέ μπαρ στην Χαλκιδική: Τραυματίστηκε ένας 20χρονος - Επίθεση μπράβων «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ

Επεισόδιο με εισβολή μπράβων σε καφέ μπαρ στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Χαλκιδική, από το οποίο τραυματίστηκε ένας 20χρονος. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επτά άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και ΙΧ αυτοκίνητο πήγαν στο καφέ μπαρ που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και επιτέθηκαν σε 20χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκεί και φέρεται ως μέτοχος του καταστήματος.

Ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει προς το εσωτερικό του καταστήματος, αλλά τρεις από τους δράστες τον καταδίωξαν, τον έφτασαν και τον γρονθοκόπησαν, ενώ ο ένας τον πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό. Στη συνέχεια η ομάδα των δραστών επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους και διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Από την έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν λίγο αργότερα δύο από τους τρεις δράστες του τραυματισμού και του ξυλοδαρμού του 20χρονου.

To κίνητρο της επίθεσης

Πρόκειται για έναν 21χρονο και ένα 29χρονο Αλβανικής καταγωγής, που φέρονται ότι ανήκουν σε ομάδα μπράβων της Θεσσαλονίκης. Ο 21χρονος μάλιστα αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ είναι υπόδικος σε 2ο βαθμό για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κίνητρο της σημερινής επίθεσης είναι πιθανότατα οικονομικές διαφορές που σχετίζονται με «προστασία», που ζητούν τα μέλη της ομάδας των εκβιαστών στην περιοχή της Χαλκιδικής, τώρα που έχει αρχίσει η λειτουργία των καταστημάτων, λόγω τουριστικής περιόδου, γι' αυτό οι αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση για να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά. Από την ΕΛ.ΑΣ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Tags
Back to top button