Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήρε φωτιά το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων - Ερευνάται εμπρησμός

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη  στην οδό Πατησίων (στο ύψος της Πιπίνου) τυλίχθηκε στις φλόγες το απόγευμα της Παρασκευής. 

Η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μέρος του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Ο ηθοποιός που βρισκόταν στο σπίτι του, βγήκε χωρίς να διατρέξει κίνδυνο και ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Η Πυροσβεστική ερευνά αν πρόκειται για εμπρησμό.
Από την πρώτη εκτίμηση δεν υπήρχε αναμμένη κουζίνα ή βραχυκύκλωμα.


Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει στο χώρο και βλέπει μαζί με τους πυροσβέστες τις ζημιές που έχουν προκληθεί.  Για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 21 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ο Πέτρος Φιλιππίδης βρισκόταν μόνος του στο σαλόνι του σπιτιού, ενώ η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου είχε κάποιο ιατρικό ραντεβού. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία και βγήκε από το διαμέρισμα γεμάτος από τους καπνούς. 


Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού.

Το διαμέρισμα της Πατησίων είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της οικογένειας και ανήκει στη σύζυγο του Φιλιππίδη.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού.

Tags
Back to top button