Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Πυρά» Π.Χρηστίδη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι πρώτη φορά δεν μας πτοούν - Κακός σύμβουλος ο πανικός γεννά παραφροσύνη»

O εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης, με σχετική του δήλωση καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ πανικό και φόβο, αναφερόμενος στην βουλευτή Λάρισας του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη και στις επιθέσεις που δέχεται από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για παραλήρημα σε βάρος του ΚΙΝΑΛ και της βουλευτού του.

«Δεν είναι πρώτη φορά, δεν μας πτοούν. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας ως ενέχυρο στους δανειστές για 99 χρόνια. Σκάνδαλο για το οποίο σήμερα σιωπά βέβαια η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει στην ίδια γραμμή», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης απαντώντας στη δριμεία επίθεση εναντίον του ΚΙΝΑΛ και της κ. Λιακούλη από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα για την συμφωνία της κυβέρνησης του για το Υπερταμείο και την εξέλιξη στη Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

«Η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ δίνει αποστομωτική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, μας δικαιώνει περίτρανα. Ακύρωσε την μεταβίβαση 10.119 ακινήτων με απόφαση Τσακαλώτου στην ΕΤΑΔ ΑΕ και δι’ αυτής στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ της υποτέλειας. Όσο δε για όσα είπαν για την προανακριτική επιτροπή, ας το καταλάβουν, είμαστε αποφασισμένοι για την πλήρη αποκάλυψη της δράσης του παραδικαστικού κυκλώματος που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με κυκλώματα της δεξιάς», τόνισε ο κ. Χρηστίδης και υπογράμμισε: «Κακός σύμβουλος ο πανικός, γεννά παραφροσύνη».

Tags
Back to top button