Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης - H ανακοίνωση απο το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης, όπως ενημερώνει το «Σπίτι του Ηθοποιού».

«Ο Γιώργος Τσαούσης, αγαπημένος συνάδελφος και σπουδαίος άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, στους συναδέλφους του και σε όσους τον γνώριζαν» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» κάνει λόγο για έναν «σπουδαίο, αλλά σεμνό ηθοποιό», αλλά και έναν «σπάνιο άνθρωπο, καλό, ευγενικό, δίκαιο και δοτικό».

«Είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του» συμπληρώνεται, ενώ γίνεται γνωστό πως ο ανιψιός του, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου «προσέφερε εις μνήμη του το ποσό των 5.000€» στο Ίδρυμα.

«Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του, που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!» καταλήγει το «Σπίτι του Ηθοποιού».

 

 

Tags
Back to top button