Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η ηθοποιός Τζίνα Βούλγαρη – Ποια ήταν

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο χαμός της Τζίνας Βούλγαρη. Η Ντόρα Ντούμα το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε τον χαμό της συναδέλφου της στο facebook.

«Μόλις μας ειδοποίησαν ότι έφυγε από την ζωή μια καλή φίλη και συνάδελφος η Τζίνα Βούλγαρη η οποία τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην εντατική. Τζίνα μας καλό ταξίδι».

Ενώ και ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στον χαμό της ηθοποιού και ενημέρωσε για την ημέρα και ώρα της κηδείας της με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook.

«Μια αγαπημένη παλιά ηθοποιός .ΤΖΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ..μια πανέμορφη γυναίκα κι ένας γλυκός άνθρωπος εφυγε…. Αντίο γλυκιά μας Τζινα….Ποτε δεν θα ξεχάσω τις ευχές που ποτέ δεν παρέλειψες να μου δίνεις κάθε πρώτη του μηνός με τόση αγάπη… 11 το πρωί του Σάββατου την αποχαιρετάμε από το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας».

Tags
Back to top button