Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πεσκόφ: Δεν προκύπτει τίποτα το θετικό από την συνάντηση της Γενεύης

Σύμφωνα με το Γραμματέα Τύπου του ΚρεμλίνουΝτμίτρι Πεσκόφ, “μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε κανέναν σημαντικό λόγο για να είμαστε αισιόδοξοι”. Κρατάμε μόνο το γεγονός, στο οποίο αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ,  πως οι διαπραγματεύσεις ήταν ανοιχτές, ουσιαστικές και άμεσες».

Παράλληλα ο Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε πως ακόμα υπάρχει δρόμος μπροστά για τα τελικά συμπεράσματα, καθώς όπως τόνισε θα υπάρξουν αρκετοί ακόμη γύροι οι οποίοι θα επιτρέψουν να έχουμε μια σαφέστερη κατανόηση και  μια ξεκάθαρη εικόνα για το πού βρισκόμαστε με τους Αμερικανούς. “Τώρα, δυστυχώς, είναι αδύνατο να εξαχθούν συμπεράσματα”, συμπλήρωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Αναφορικά με το πόσο χρόνο είναι διατεθειμένη η Μόσχα να δώσει στο διάλογο με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ο Γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου εξήγησε πως  δεν υπάρχει προθεσμία για διαβουλεύσεις σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας, ωστόσο η Ρωσία δεν είναι υπέρ μιας ατέλειωτης καθυστέρησης σε αυτή. 

Ρόλος "κλειδί" για την Ιαπωνία! Προπύργιο ενάντια στην προέλαση της Κίνας και ...της Ρωσίας

Δεν έχει προγραμματιστεί νέα επικοινωνία Πούτιν-Μπάιντεν 

 “Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ακόμη ετοιμότητα για συνομιλία σε ανώτατο επίπεδο. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, η συνολική εικόνα δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί, θα ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι ένας γύρος διαπραγματεύσεων θα δώσει ένα εξαντλητικό αποτέλεσμα”. Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο Ντμίτρι Πεσκόφ στην ερώτηση για το αν επίκειται νέα τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Μπάιντν.

Συνεδριάζει σήμερα του Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας

Υπό την προεδρία του Βλάντιμιρ Πούτιν εντός της ημέρας θα συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δεν αποκάλυψε της ατζέντα, καθώς όπως είπε θα την ανακοινώσει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος. 

Tags
Back to top button