Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Περπάτησε στον κεντρικό δρόμο των Τρικάλων ο Κ.Μητσοτάκης - Συνομίλησε με τους πολίτες

Με περπάτημα σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων ξεκίνησε την περιοδεία του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη περιήγησή του συζήτησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους έξω από κεντρικό μαγαζί τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Είχε, επίσης, συνομιλία με μαθητές δημοτικού που επέστεψαν στο σχολείο και φωτογραφήθηκε με άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που χρησιμοποιούν ποδήλατα στον πεζόδρομο της πόλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, επίσης, την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς καταστηματάρχες σε μικρά μαγαζιά της πόλης.

Κάνοντας μια στάση έξω από κεντρικό καφέ συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εστίασης.
 

Tags
Back to top button