Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Περιστέρι: Χαροπαλεύει άτυχος 21χρονος ειδικός φρουρός - Συγκρούστηκε το όχημά του στη Θηβών

Τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, συνέβη ένα σφοδρό τροχαίο στην Θηβών που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 21χρονου ειδικού φρουρού. 

Ο νεαρός που υπηρετεί στην Ομάδα ΔΡΑΣΗ, γύριζε στο σπίτι του όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Η Τροχαία εξετάζει ποιο εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ήταν αυτό που παραβίασε κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να συμβεί αυτή η σύγκρουση.

Το τροχαίο, μάλιστα, ήταν τόσο σφοδρό που χρειάστηκε η επέμβαση 10 ανδρών της Πυροσβεστικής, προκειμένου ο ειδικός φρουρός να απεγκλωβιστεί από το Ι.Χ.. και να διακομιστεί τον Ευαγγελισμό.

Tags
Back to top button