Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Περισσότερα από 127 εκ. δολάρια έβαλε ο ΠΟΥ στα... ταμεία του από την «τηλεσυναυλία»

Αμύθητα κέρδη σημείωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας από την διαδικτυακή συναυλία που διοργανώθηκε κατά της πανδημία COVID-2019

Με σκοπό την εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεκάδες καλλιτέχνες και μουσικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους, καθένας από το σπίτι του, για μια φαντασμαγορική συναυλία, εντελώς διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. 

Το διάρκειας 8 ωρών σόου είχε τίτλο: «Ένας κόσμος: Μαζί στο Σπίτι» και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, η Lady Gaga, ο Στίβι Γουόντερ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Μαλούμα και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τον Global Citizen, τον διεθνή οργανισμό που διοργάνωσε τη βραδιά, μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σχεδόν 128 εκατομμύρια δολάρια είχαν συγκεντρωθεί από προσφορές και χορηγίες.

Παρουσιαστές της βραδιάς, που αποτελούνταν από δύο μέρη, ένα 6ωρο «pre-show» και την δίωρη κυρίως συναυλίας, ήταν τρεις από τους μεγαλύτερους παρουσιαστές – κωμικούς των ΗΠΑ, οι Τζίμι Φάλον, Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ.

 

Tags
Back to top button