Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιπέτεια για 814 επιβάτες πλοίου που ταξίδευαν από Σαντορίνη προς Ηράκλειο

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ-ΤΑΧ »Highspeed 7» Ν.Π. 11419 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από τη Σαντορίνη προς το λιμάνι του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα το Κεντρικό λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώθηκε το βράδυ της Παρασκευής ότι το πλοίο παρουσίασε δυσλειτουργία σύμπλεξης μετάδοσης κίνησης στον μειωτήρα της Νο 4 κύριας μηχανής από τη Σαντορίνη με προορισμό το Ηράκλειο.

Τελικά το πλοίο έφτασε αυτοδύναμα και με ασφάλεια στο λιμάνι του Ηρακλείου, αποβιβάζοντας τους 814 επιβάτες, που μετέφερε.

Ακολούθησε επιθεώρηση από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπίστωσαν τη βλάβη και αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου.

Στη συνέχεια όμως, αφού προσκομίσθηκε σχετικό βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, έγινε άρση της απαγόρευσης.

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο από Μύκονο για Πάρο – Ίο – Θήρα – Ηράκλειο.

Πηγή: www.cretapost.gr

Tags
Back to top button