Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πέντε τροφές «σύμμαχος» του εντέρου σας!

Καταναλώνοντας αυτές τις πέντε τροφές, λαμβάνετε σημαντικές ποσότητες προβιοτικών και βοηθάτε την υγεία του εντέρου σας.

Όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το μικροβίωμα του εντέρου επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τη συνολική υγεία.

Οι μικροοργανισμοί που υπάρχουν στο έντερο μας βοηθούν να διασπάσουμε τις τροφές που καταναλώνουμε, και παράλληλα μας προστατεύουν από τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, καθώς τους κρατούν υπό έλεγχο.

Το μικροβίωμα συνδέεται άμεσα με τη διατροφή γι’ αυτό είναι σημαντικό να τρώτε τροφές πλούσιες σε προβιοτικά, δηλαδή καλά βακτήρια που ωφελούν την μικροχλωρίδα του εντέρου.

Τέτοια είναι κατά βάση τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση.

Πέντε παραδείγματα είναι οι κρύες πατάτες, οι άγουρες μπανάνες, το κεφίρ, η μαύρη σοκολάτα και το σκόρδο.

Tags
Back to top button