Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Η στιγμή της σύλληψης του 68χρονου που σκότωσε τον 39χρονο

Φωτογραφία από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου που σκότωσε με δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι τον άτυχο 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την καραμπίνα και για μία ασήμαντη αφορμή να πυροβολεί το θύμα. Όταν ο άτυχος άνδρας έπεσε στο έδαφος, ο δράστης του έδωσε τη χαριστική βολή, πυροβολώντας τον ακόμη μία φορά. Η πράξη αυτή της τυφλής βίας έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στο πανελλήνιο, με τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να συγκλονίζουν.


Ποιος ήταν ο 39χρονος που πυροβολήθηκε θανάσιμα


Στα ντοκουμέντα του protothema.gr, ο 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μετά το μοιραίο επεισόδιο με τον 68χρονο. Λίγη ώρα αργότερα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε το θύμα της επίθεσης και το μετέφερε στο Τζάνειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Πειραιάς: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 40χρονου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν 39 ετών, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν στο εν λόγω πάρκινγκ στο οποίο έλαβε χώρα και ο μοιραίος διαπληκτισμός.
 

«Τώρα σε τελείωσα» φώναξε ο 68χρονος αφότου πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο πάρκινγκ στον Πειραιά

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναξε ο 68χρονος άνδρας στον υπάλληλο πάρκινγκ πρωτού του ρίξει την χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες της στυγερής δολοφονίας δήλωσαν ότι ο δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πολύ συχνά μπλεκόταν συχνά σε καβγάδες, ζήτησε το λόγο από το θύμα για μια θέση στάθμευσης στο διπλανό πάρκινγκ.

Αφού διαπληκτίστηκαν, ο δράστης ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, επέστρεψε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο, 39χρονο υπάλληλο.

Το πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147

«Τον σκότωσε για μία θέση πάρκινγκ», λένε μάρτυρες

Εν τω μεταξύ, για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα και λογομαχούσε με τους γείτονες για ασήμαντους λόγους κάνει λόγο γυναίκα που γνώριζε τον ηλικιωμένο δράστη της φονικής επίθεσης στον Πειραιά.

Η γυναίκα που διαμένει εδώ και χρόνια στην περιοχή, αναφέρεται στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης με θύμα έναν άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τελικά έχασε τη ζωή του για μία θέση πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους 147.

«Γύρω στη 1 παρά τέταρτο ακούμε πυροβολισμούς. Ο κρότος ήταν πολύ δυνατός. Ακούω φωνές» εξηγεί η γυναίκα στο protothema.gr.  «Τον έφαγαν. Βλέπω τον γείτονα με το δίκανο να έχει βγει. Τραβάει μία στο παλικάρι και γυρνάει ξανά πίσω. Οπλίζει και του δίνει τη χαριστική βολή» περιγράφει η γυναίκα για το τραγικό συμβάν.

Άλλη γυναίκα μιλάει στο protothema.gr και περιγράφει, αναφερόμενη στον θύτη, έναν άνθρωπο ο οποίος «δημιουργούσε συχνά προβλήματα. 'Επεφτε στον δρόμο», λέει.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο ένοπλος άνδρας, 68 ετών, «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, αλβανικής καταγωγής περίπου 39 ετών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Tags
Back to top button