Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Θύματα απάτης 46χρονη και 69χρονος - Άνδρας παρίστανε το λογιστή και τους απέσπασε συνολικά 9.000 ευρώ

Θύματα απάτης έπεσαν μια 46χρονη και ένας 69χρονος από την Πάτρα, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος pelop.gr, μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, δέχθηκαν τηλεφώνημα από άνδρα που τους συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή τους, και με το πρόσχημα πως δικαιούνται το επίδομα market pass, απέσπασε από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς συνολικά 9.000 ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση της 46χρονης γυναίκας, άγνωστος άνδρας κατάφερε να της αποσπάσει 6.000 ευρώ, καταφέρνοντας να την πείσει να του δώσει τους κωδικούς πρόσβασης της τράπεζάς της.

Στην δεύτερη περίπτωση του ηλικιωμένου άνδρα, του άρπαξαν 3.000 ευρώ, με τον ίδιο να μεταβαίνει σε ΑΤΜ, και καθ’ υπόδειξη του «λογιστή» να κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται για την καταβολή του επιδόματος.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και σχηματίσθηκαν δικογραφίες για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Tags
Back to top button