Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Γεμάτο με μαθητές ήταν το λεωφορείο που έπιασε φωτιά – Ευτυχώς ο οδηγός αντέδρασε έγκαιρα (βίντεο)

Μαθητές από το 3ο Λύκειο της Γλυφάδας επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο που εκδηλώθηκε νωρίτερα η πυρκαγιά.

Συνολικά είναι 67 άτομα. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους, μόνο ένα άτομο αντιμετώπισε κάποια αναπνευστικά προβλήματα σύμφωνα με το Tempo24.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 18:30 σήμερα το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, φωτιά ξέσπασε στο διώροφο λεωφορείο ενώ αυτό ήταν εν κινήσει στην Περιμετρική Πατρών, στο ρεύμα για Αθήνα. Στο σημείο πήγαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της φωτιάς ωστόσο, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, το λεωφορείο σταμάτησε γρήγορα και τα παιδιά πρόλαβαν να βγουν έξω εγκαίρως…

Tags
Back to top button