Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πάτρα: Απάτη με «λεία» 65.000 ευρώ - Ο δράστης έπεισε το θύμα να του γνωστοποιήσει τα τραπεζικά του στοιχεία

Θύμα απάτης έπεσε ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος πείστηκε από άγνωστο άνδρα που εξέφρασε ενδιαφέρον για αγγελία του να του δώσει τα τραπεζικά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να χάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας, είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία πώλησης μουσικού οργάνου και στη συνέχεια άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα, προσποιούμενος τον αγοραστή.

Ο άγνωστος δράστης έπεισε τον παθόντα να του γνωστοποιήσει τα τραπεζικά του στοιχεία και κωδικούς και στη συνέχεια του απέσπασε από δυο τραπεζικούς λογαριασμούς, περισσότερα από 65.000 ευρώ.
 

Tags
Back to top button