Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πάτρα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο Τμήμα Μεταγωγών (φωτο)

Kαταδρομική επίθεση με μπογιές έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24, λίγο πριν τα μεσάνυχτα άγνωστοι εμφανίστηκαν έξω από το Τμήμα Μεταγωγών στην οδό Γούναρη και πέταξαν μπογιές. Οι δράστες, που φέρονται να είναι δύο άτομα, αφού πέταξαν κόκκινες μπογιές έξω από το Τμήμα, εξαφανίστηκαν. Στο σημείο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ένας σκοπός στην είσοδο του κτιρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, εκτός των δύο δραστών υπήρχε και τρίτο εμπλεκόμενο πρόσωπο στην επίθεση.

Η αστυνομία κάνει έρευνες την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων αλλά και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των νεαρών.

Εικόνες από το σημείο της επίθεσης:

Tags
Back to top button