Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Παναγιωτάκη για Μουρτζούκου: «Πιστεύω ότι πείραξε το παιδί μου»

Ο πατέρας του μικρού Παναγιωτάκη, ενός εκ των 5 νεκρών βρεφών στην περιοχή της Αμαλιάδας σπάει τη σιωπή του και θεωρεί πως η Ειρήνη Μουρτζούκου έχει κάνει κακό στο παιδί του.

«Είμαι σίγουρος ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Έχει γίνει κακό στο παιδί μου. Δεν είχε παθολογικά προβλήματα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους.

Σχετικά με την Ειρήνη Μουρτζούκου τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή δεν μου άρεσε η Ειρήνη. Πιστεύω ότι η Ειρήνη πείραξε το παιδί μου. Στη συνέχεια έμαθα τα περιστατικά και με τα υπόλοιπα νεκρά βρέφη».

 

Tags
Back to top button