Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση στη Βεγγάζη!

Την παραίτησή της υπέβαλε το βράδυ της Κυριακής η μεταβατική κυβέρνηση στην ανατολική Λιβύη, που ελέγχεται από τον στρατηγό Χαλίφα Χάφταρ, μετά την πυρπόληση της έδρας της στη Βεγγάζη από διαδηλωτές.

Ο πρωθυπουργός Αμπντάλαχ Αλ-Τάνι υπέβαλε την παραίτησή του στη λιβυκή Βουλή, που εδρεύει και αυτή στη Βεγγάζη.

Οι ταραχές ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα σε διάφορες πόλεις όπως η αλ-Μαρτζ, η Σάμπα κι η αλ-Μπάιντα που ελέγχονται από την αντίπαλη στην κυβέρνηση της Τρίπολης πλευρά του λιβυκού εμφυλίου πολέμου. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για τις διακοπές ρεύματος, τις ελλείψεις σε τρόφιμα κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυβέρνηση της Βεγγάζης αποδυναμώθηκε σημαντικά μετά την αποτυχία του Στρατάρχη Χάφταρ να εκπορθήσει την Τρίπολη προ μερικών μηνών. Η οικονομική κρίση στη χώρα έχει επιδεινωθεί μετά τον αποκλεισμό εκ μέρους της πλευράς Χάφταρ των πετρελαιοπηγών της Λιβύης. Οι διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του αποκλεισμού αυτού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Tags
Back to top button