Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Παραδοσιακή τάρτα μήλου Νορμανδίας: Με συμβουλές απευθείας από την Γαλλία

Παραδοσιακή τάρτα μήλου Νορμανδίας. Δείτε τα κόλπα που κάνουν οι Γάλλοι για μια ζουμερή και απολαυστική μηλόπιτα!


Υλικά

4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε 8
2 αυγά
125 γραμμάρια ζάχαρη
75 γραμμάρια βούτυρο
Λίγη σκόνη βανίλια
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ τύπου Calvados
Ζύμη για χωριάτικη τάρτα

Εκτέλεση

Ζεστάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσουν
Προσθέστε το βούτυρο λιωμένο, την βανίλια, την κρέμα γάλακτος, αναμείξτε απαλά
Τοποθετήστε τη ζύμη σε ταψάκι, απλώστε πάνω τα κομμένα μήλα και περιχύστε παντού το υγρό μείγμα
Ψήστε για 45 λεπτά, έτοιμη η τάρτα!


Tags
Back to top button