Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πάπας προς Καθολικούς στην Αθήνα: Καθολικοί & Ορθόδοξοι να καλλιεργήσουμε την μυσταγωγία της αδελφότητας

Μετά την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε με την μικρή καθολική κοινότητα στην Αθήνα. Στην ομιλία του επέλεξε να ενθαρρύνει τους Καθολικούς στην Ελλάδα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγίου Παύλου με τον Άγιο Διονύσιο στον Άρειο Πάγο, σπέρνοντας τον σπορο της χριστιανικής πίστης στην Ελλάδα.

Τα...οικουμενιστικά του μηνύματα όμως αποτυπώθηκαν σε μια φράση... 

"Η πρόκληση σήμερα", σημείωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, "είναι «να αναπτύξουμε ένα πάθος για το σύνολο, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει – Καθολικούς, Ορθόδοξους, αδελφούς και αδελφές άλλων θρησκειών – να ακούμε ο ένας τον άλλον, να ονειρευόμαστε και να εργαστούμε μαζί, να καλλιεργήσουμε μυσταγωγία της αδελφότητας. Οι πληγές του παρελθόντος παραμένουν στην πορεία προς έναν τόσο φιλόξενο διάλογο, αλλά ας δεχθούμε με θάρρος τη σημερινή πρόκληση!». αυτός πρόσθεσε.

Tags
Back to top button