Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πάνω από 780 ώρες πτήσης για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη της ΠΑ τον Ιούλιο

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία κοντά στις 782 ώρες πτήσεις συμπληρώσαν τα πυροσβεστικά της αεροσκάφη  (CL-215, CL-415 και PZL) τον Ιούλιο προκειμένου να συνδράμουν τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης στην κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια. Τα πυροσβεστικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 394 εξόδους.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα αεροσκάφη C-130, C-27J, ΕΜΒ-209, LEG-484 και GV καθώς και ελικόπτερα Super Puma, ΑΒ-205, ΑΒ-212 εκτέλεσαν 91 αποστολές αεροδιακομιδών στη διάρκεια των οποίων μεταφέρθηκαν 149 πολίτες νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου σε νοσοκομεία αστικών πόλεων. Μια αποστολή αφορούσε τη μεταφορά μοσχευμάτων στο εσωτερικό. Συμπληρώθηκαν 232,8 ώρες πτήσης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε σε 13 αποστολές έρευνας και διάσωσης σε συνεργασία με άλλους φορείς (ΛΣ, ΕΚΑΒ, Ιδιωτικά πλοία κ.ά) με αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερα Super Puma και AΒ-205 οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τη διάσωση 60 ατόμων. Συμπληρώθηκαν 22,3 ώρες πτήσης.

Tags
Back to top button