Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανεπιστημιακά συγγράμματα, τέλος – Μπλόκο από τους απλήρωτους εκδότες

«Φρένο» στη διανομή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 βάζει ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ), μετά από τις καθυστερήσεις στην αποπληρωμή τιμολογίων. 

Ο κλάδος εξέφρασε αδυναμία να στηρίξει με ίδιους πόρους τη διανομή των βιβλίων και καταγγέλλει ότι το υπουργείο Παιδείας εξετάζει τώρα την αποπληρωμή τιμολογίων που αφορούν στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Σε σημερινή τους ανακοίνωση, υπογραμμίζεται παράλληλα ότι η καθυστέρηση πληρωμών υπερβαίνει κάθε όριο αντοχής και κυρίως λογικής.

«Αυτό σε συνάρτηση με τις περικοπές κατά 55% που έχουμε υποστεί δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας» τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

Tags
Back to top button