Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιες 2017: Νέα τμήματα ΤΕΙ στο μηχανογραφικό – Όλες οι αλλαγές

Οι Πανελλαδικές πλησιάζουν και οι υποψήφιοι αρχίζουν σταδιακά να αναζητούν πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, στο οποίο υπάρχουν αλλαγές: επαναφορά τμημάτων, μετονομασία άλλων και νέα τμήματα στη διάθεση των υποψηφίων που θα σημειώσουν καλές επιδόσεις.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Δευτέρας», τα νέα τμήματα που ιδρύονται είναι:

Τουριστικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) – Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού (Πανεπιστήμιο Αιγαίου)

Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ)

Το Τμήμα Σλαβικών Σπουδών (ΕΚΠΑ) μετονομάζεται σε Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών.

Καταργείται το Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).

Στο μηχανογραφικό οι υποψήφιοι θα βρουν Τμήματα που είχαν καταργηθεί και επανέρχονται:

Στο επιστημονικό πεδίο Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών προστίθεται το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας (ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας).

Στο πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών τα τμήματα Αρχιτεκτονικής Τοπίου (ΤΕΙ Αν.Μακεδονίας και Θράκης), Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος (ΤΕΙ Θεσσαλίας), Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής-Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων (ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας).

Στο πεδίο Υγείας και Ζωής προστίθενται τα Τμήματα Οπτικής και Οπτομετρίας (ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας), Λογοθεραπείας (ΤΕΙ Πελοποννήσου).

Στο πεδίο Οικονομίας και Πληροφορικής προστίθενται τα Τμήματα: Εμπορίας και Διαφήμισης (ΤΕΙ Αθήνας), Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας), Διεθνούς Εμπορίου (ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας).

Tags
Back to top button