Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πακιστάν: Δολοφονήθηκαν δύο αδελφές – Για «έγκλημα τιμής» κάνει λόγο η αστυνομία

Οι αρχές της πόλης Γκουτζράτ, στο ανατολικό Πακιστάν, έχουν ξεκινήσει έρευνες για τους φόνους της Ανίσα Αμπάς, 24 ετών και της Αρούτζ Αμπάς, 21 ετών, δύο αδελφών που έχουν ισπανική και πακιστανική καταγωγή. Οι δύο γυναίκες ήθελαν να χωρίσουν από τους Πακιστανούς συζύγους τους και βρίσκονταν στην Ισπανία.

Επέστρεψαν το Γκουτζράτ όπου τις στραγγάλισαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο, εξήγησε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Ναουμάν Χάσαν, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η οικογένεια επινόησε μια ιστορία για να τις πείσει να έρθουν για λίγες ημέρες στο Πακιστάν. Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι πρόκειται για μια περίπτωση εγκλήματος τιμής (…) αλλά η έρευνα συνεχίζεται», πρόσθεσε.

Πακιστάν: Βομβιστική επίθεση στο Καράτσι-13 τραυματίες

Οι σύζυγοι των δύο γυναικών, που ήταν ταυτόχρονα και εξάδελφοί τους, τις πίεζαν να τους βοηθήσουν να μεταναστεύσουν στην Ισπανία. 

Επτά μέλη της οικογένειας των δύο αδελφών καταζητούνται από τις αρχές.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακισταν, πέρσι διαπράχθηκαν περισσότερα από 450 «εγκλήματα τιμής» στη χώρα. Μερικές φορές στοχοποιούνται άνδρες, όμως τα περισσότερα θύματα είναι γυναίκες. Σε πολλές περιπτώσεις εξάλλου, τα εγκλήματα δεν καταγγέλλονται στις αρχές.

Tags
Back to top button