Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Παγώστε τη ζεστή μπύρα με μία μόνο κίνηση

Η μπύρα είναι από τα ποτά που έχουν συνδεθεί περισσότερο με το καλοκαίρι ή τις ημέρες που κάνει ζέστη. Ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας, μοιάζει ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τι κάνεις, όμως, στην περίπτωση εκείνη που διαπιστώνεις ότι τη στιγμή που θέλεις ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, στο ντουλάπι σου υπάρχουν μόνο μερικά ζεστά κουτάκια; Δείτε παρακάτω το κόλπο, για να την παγώσετε και μάλιστα σε μόλις δύο λεπτά!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μπολ γεμάτο με νερό, παγάκια και δύο κουταλάκια αλάτι. Παίρνετε ένα μπολ και το γεμίζετε νερό και παγάκια. Αμέσως μετά ρίχνετε λίγο αλάτι και τοποθετείτε τη μπύρα μέσα στο μπολ.

Το αλάτι ρίχνει τους βαθμούς θερμοκρασίας πολύ γρήγορα και εμείς απολαμβάνουμε τη μπύρα μας παγωμένη, έτσι όπως πρέπει να είναι. Όλα αυτά χάρη στο δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής! Η θερμοκρασία μπορεί να πέσει ακόμη και κατά 19 βαθμούς Κελσίου!

Tags
Back to top button