Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Παγκράτι: Στην πλατεία Βαρνάβα αστυνομικές δυνάμεις (φώτο)

Τι κι αν πλέον λειτουργεί κανονικά η εστίαση, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν και σήμερα το βράδυ στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, προκειμένου από τη μια να κάνουν έλεγχο στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού και από την άλλη να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο πιθανής διοργάνωσης κάποιου πάρτι.

Σημειώνεται πως τα καταστήματα εστίασης ήταν ανοιχτά σήμερα μέχρι τις 22:45, ενώ η απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ από τις 11 το βράδυ.

Ακόμη, υπενθυμίζεται πως η πλατεία Βαρνάβα βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο τους προηγούμενους μήνες, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης κόσμου και της διοργάνωσης υπαίθριων πάρτι, προκαλώντας ανησυχίες για τη διασπορά του ιού.

Tags
Back to top button