![Πάφος: Βρέθηκε βασανισμένη χελώνα - Έβαψαν το καβούκι της με σπρέι και τη σκότωσαν (φωτό, βίντεο)](https://pro-news.gr/images/posts/August 2017/pafos-brethike-vasanismeni-khelwna-evapsan-to-kavouki-tis-me-spre.jpg?f6159415e2aa379f6b118be47764716b)
Σοκ προκαλούν οι εικόνες νεκρής θαλάσσιας χελώνας, η οποία αφού θανατώθηκε με άγριο τρόπο καθώς απάνθρωπες συμπεριφορές την έκαναν να μη μπορεί να ζήσει.
Η χελώνα ξεβράστηκε σε παραλία της Πάφου, στην Κύπρο και αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό το έγκλημα, ειδοποιήθηκε το Κίνημα Οικολόγων της περιοχής και μέλη του έσπευσαν στο σημείο για να διερευνήσουν το ζήτημα.
Το θέαμα ήταν κάτι παραπάνω από αποκρουστικό, όπως φαίνεται στις εικόνες και το βίντεο του sigmalive.gr, καθώς η θαλάσσια χελώνα είχε υποστεί ακρωτηριασμό και στη συνέχεια είχε βαφτεί το καβούκι της με σπρέι.