Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο Άντονι Μπουρντέν αγάπησε το φαγητό της Νάξου

Μπορεί ο Άντονι Μπουρντέν να έδωσε τέλος στη ζωή του, αλλά μάς άφησε παρακαταθήκη σπούδαιες εκπομπές μαγειρικής. Δύο πράγματα λάτρευε σίγουρα: Τα ταξίδια και το καλό φαγητό. Πάνω σε αυτές τις δύο αγάπες του είχε στηριχθεί η επιτυχημένη του εκπομπή «Parts Unknown», που ξεκίνησε από το Discovery Channel και συνέχισε στο CNN. Αν και είχε αποκαλύψει πως παλαιότερα είχε επισκεφθεί τη χώρα μας και δεν είχε ενθουσιαστεί με το φαγητό, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην ελληνική γαστρονομία και επισκέφθηκε για τις ανάγκες της εκπομπής του την πανέμορφη Νάξο. Περιττό να πούμε πως γρήγορα άλλαξε γνώμη…

Ξαφνικά φωτογραφίες με ούζο, μπίρες, ελληνικά εδέσματα και το απέραντο γαλάζιο γέμισαν τη σελίδα του στο Instagram. Ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ο διάσημος σεφ είχε ερωτευθεί τη χώρα μας.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μετά τα γυρίσματα, ο ίδιος φαίνεται να λέει «γεια» στους ντόπιους, να δοκιμάζει κατσίκι με πατάτες φούρνου και να ενθουσιάζεται με τη σάλτσα, λέγοντας την ίδια στιγμή στις γιαγιάδες του χωριού «γεια μας» με ένα ποτηράκι με ρακί.

Στο δεύτερο βίντεο από τα γυρίσματα της Νάξου, ο σεφ φαίνεται να ξεκουράζεται σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της Νάξου, όπου μαζί με μία παρέα Ελλήνων απόλαυσε μπίρες και έψησε ψάρια στο ηλιοβασίλεμα. «Το φαγητό πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, ε;», τον είχε ρωτήσει τότε μία Ελληνίδα. «Ναι, φυσικά», είχε απαντήσει ο σεφ χαμογελώντας.

Τα ελληνικά νησιά είχε εξερευνήσει και στην εκπομπή του “No Reservations”, όπου είχε ταξιδέψει από την Ιθάκη ως την Κρήτη:

Δες όλο το επεισόδιο:

Tags
Back to top button