Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Οργή ιερέα στην Σκιάθο για την παρουσία αστυνομικών στον αγιασμό των υδάτων

Ξέσπασε κατά των αρχών και των μέτρων προστασίας για τον κοροναϊό ο πατήρ Γεώργιος Σταματάς κατά την σημερινή λειτουργία των Θεοφανίων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Ο κ. Σταματάς απολογήθηκε στις ελάχιστες πιστές που βρίσκονταν εντός της εκκλησίας για τις κλειστές πόρτες του ναού.

Εξηγώντας τους ότι η Αστυνομία έχει άδεια εισαγγελέα να μπει στον ναό και να συλλάβει τον ιερέα, ο παπα-Γιώργης σχολίασε έξαλλος: «Είναι κατάντια! Ούτε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας δεν συνέβαιναν αυτά».

Μάλιστα, ο ιερέας παρομοίασε εμμέσως τους αστυνομικούς με τους… γενίτσαρους. «Μόνο οι γενίτσαροι έμπαιναν μέσα και έσφαζαν τους νεομάρτυρες. Γι’ αυτό μας συγχωρείτε πάρα πολύ που έχουμε την πόρτα κλειδωμένη».

Σημειώνεται πάντως ότι εντός του ναού τηρούνταν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ο ιερέας έμεινε απλά στο αιχμηρό αυτό σχόλιο και δεν προχώρησε σε έμπρακτη καταπάτηση των αυστηρών μέτρων που προβλέπονται λόγω lockdown, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί του.

Δείτε το βίντεο 

 

Tags
Back to top button