Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 33-29: Πρωταθλητές Ελλάδας στην Handball Premier

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 33-29 στο ΚΓ Ηλιούπολης, στον 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Hanball Premier, έκανε το 3-2 και ανέβηκε για 4η φορά στην ιστορία του στην κορυφή του πρωταθλήματος, “εκθρονίζοντας” την Ένωση.

Πρωτάθλημα, ξανά στον Πειραιά. Η ΑΕΚ έστειλε τη σειρά των τελικών της Hanball Premier σε 5ο τελικό, αλλά ο Ολυμπιακός τη νίκησε εντός έδρας (33-29) και την “εκθρόνισε”, κατακτώντας το ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο χάντμπολ των ανδρών.

Ο 5ος τελικός ήταν συγκλονιστικός, αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο γκολ. Όμως, στα τελευταία 15 λεπτά, οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους, προηγήθηκαν με +4 γκολ, 29-25, για να ξεφύγουν και με +7 (33-26) και να μετρούν αντίστροφα πλέον για τον τίτλο.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-6, 7-9, 10-11, 13-12, 15-16 (ημ.), 19-19, 20-20, 23-23, 26-25, 32-26

Tags
Back to top button