Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Όχι μουσική, όχι αλκοόλ! διατάσσει ο ΙΜΑΜΗΣ Χαρδαλιάς «Τρελάθηκε» ο βλαμμένος TOP GUN Σκορδαλιας , ούτε ιμάμης δεν θα έκανε έτσι! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτα όσα ζει η κοινή γνώμη…

Σε αντάρτικο θα προχωρήσουν, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, οι μαγαζάτορες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν τα ηχεία και να προχωρήσουν σε μουσική διαμαρτυρία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 – 23.45, τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική, κάνοντας μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.

Το θέμα τέθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής στον Νίκο Χαραλιά, ο οποίο «τρελάθηκε» κυριολεκτικά, αναφέροντας με οργή πως λογικές «αντάρτικου» είναι εξαιρετικά επικίνδυνες κα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.

 «Υπάρχουν νόμοι οι οποίοι θα εφαρμοστούν», τόνισε.

Όπως ισχυρίστηκε, η μουσική αυξάνει το ρίσκο μετάδοσης του ιού. Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες, καθώς η μουσική συνδυάζεται με τραγούδι (άρα περισσότερα σταγονίδια στον αέρα), χορό και αλκοόλ.

«Η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό. Χορός σημαίνει μη τήρηση μέτρων και αποστάσεων. Επίσης η μουσική εκ των πραγμάτων είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ. Το αλκοόλ δημιουργεί κάποιες καταστάσεις, οι οποίες είναι πολύ χαλαρές σε σχέση με την τήρηση των μέτρων. Αυτή η λογική πρέπει να σταματήσει», 

υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν έχει διατελέσει ιμάμης σε μουσουλμανική χώρα.

Δείτε το περιστατικό:


Tags
Back to top button