Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

«Όχι» υγειονομικών σε εμβολιασμούς: Μόλις το 44% των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» εμβολιάστηκαν

Σύμφωνα με όσα είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας Γιάννης Καρβέλης, μόλις το 44% των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. 

Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς υγειονομικών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχουν 3.000 περίπου εργαζόμενοι. 

«Οι υγειονομικοί είχαν την ευκαιρία να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα, με αυτούς τους ανθρώπους αντιμετωπίσαμε το πρώτο και το δεύτερο κύμα. Όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον εμβολιάστηκαν» είπε ο κ. Καρβέλης.

Όπως ανέφερε ο διοικητής, οι εμβολιασμοί στο Άγιος Ανδρέας ξεκίνησαν από τις 4 Ιανουαρίου, κι αν είχαν γίνει εμβολιασμοί, θα είχαν δημιουργηθεί αντισώματα. 

«Δεν υπάρχουν αρνητές εμβολιασμού»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝΠ Άγιος Ανδρέας Κώστας Πετρόπουλος ισχυρίστηκε ότι το νοσοκομείο «δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα νοσοκομεία» καθώς, όπως είπε, σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας τα ποσοστά συμμετοχής των εργαζομένων στον εμβολιασμό «κυμαίνονται κοντά στο 50%».

«Δεν υπάρχουν αρνητές εμβολιασμού, ήταν οι διαδικασίες που δεν έδωσαν τη δυνατότητα για έγκαιρο εμβολιασμό, άνοιξε πλατφόρμα, δήλωσαν 360 συνάδελφοι και μετά έκλεισε η πλατφόρμα» ανέφερε. 

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι έχουν γραφτεί στη λίστα υγειονομικοί, σημειώνοντας πως «σε αυτή τη φάση γίνεται εμβολιασμός μόνο για τη δεύτερη δόση».

Ο κ. Καρβέλης ωστόσο διέψευσε ότι υπήρξε πλατφόρμα, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε απλώς κατάσταση που εγγράφονταν οι εργαζόμενοι για να κλειστούν τα ραντεβού και να γίνει η ανάλογη προμήθεια των εμβολίων, γεγονός το οποίο «δεν ήταν μόνο για μια μέρα».

Tags
Back to top button