Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονόμου: Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα από τα πιλοτικά δρομολόγια "μπροστινή πόρτα"

"Τα πιλοτικά δρομολόγια της εισόδου από την "μπροστινή πόρτα" για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, τα οποία εφαρμόζονται ήδη έναν μήνα, δημιουργούν υψηλές προσδοκίες για την αύξηση των εσόδων της ΟΣΥ. Η πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής αποτελεί κομβικής σημασίας ζητούμενο, καθώς η μη είσπραξη εισιτηρίων αποδυναμώνει τη λειτουργία της δημόσιας συγκοινωνίας και είναι άδικη για τους συνεπείς και υπεύθυνους πολίτες", δήλωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα.

Κατόπιν, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, και το επιτελείο του, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής Α5 από Ανθούσα προς Αγία Παρασκευή και προς Ακαδημία, ώστε να αποκτήσει άμεση εικόνα για τον τρόπο εφαρμογής των πιλοτικών δρομολογίων της εισόδου των επιβατών από την "μπροστινή πόρτα" για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής. 

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, 3 ελεγκτές καθοδηγούσαν τους επιβάτες για την ομαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας εισόδου, ενώ ταυτόχρονα ήλεγχαν την επικύρωση των εισιτηρίων τους. 

Στην Αθήνα, είναι ήδη σε εφαρμογή τα παρακάτω πιλοτικά δρομολόγια στις εξής γραμμές:

Τα αποτελέσματα μετά από έναν μήνα εφαρμογής της "μπροστινής πόρτας" σε συνδυασμό με τους νέους ελεγκτές που ανέλαβαν καθήκοντα, (οι οποίοι ανέρχονται πλέον σε 135 από 30), και την αύξηση των ελέγχων κατά 125% (163.298 έλεγχοι τον Σεπτέμβριο του 2024 από 72.476 τον Σεπτέμβριο του 2023), είναι ενθαρρυντικά για την εισπραξιμότητα των εισιτηρίων για τον ΟΑΣΑ.
 

Tags
Back to top button