Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Οικονομικό Επιμελητήριο για stress tests: «Βασικός στόχος η άρση των capital controls»

Τα αποτελέσματα των stress tests δείχνουν ότι οι συστημικές τράπεζες δεν έχουν ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης και ανοίγουν τον δρόμο για την άμεση επίλυση του ζητήματος των «κόκκινων» δανείων, δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

«Η εφαρμογή της πρότασής μας για την παροχή τελευταίας ευκαιρίας στους δανειολήπτες, αλλά και η απλούστευση των διαδικασιών του εξωδικαστικού μηχανισμού θα οδηγήσουν ταχύτερα στην επίτευξη του στόχου στο συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε οι ισολογισμοί των τραπεζών να καθαρίσουν και να επανεκκινήσει στο 100% η χορήγηση ρευστότητας στην αγορά», σημειώνει ακόμη.

Ο βασικός στόχος, υπογραμμίζει ο κ. Κόλλιας, είναι να αποκατασταθεί όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα η εμπιστοσύνη των καταθετών στο τραπεζικό σύστημα, «ώστε να κλείσει πλήρως η πληγή της οικονομίας και της αγοράς, που ονομάζεται capital controls».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button