Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Οι Ταλιμπάν δεν θα δεχθούν παράταση της προθεσμίας για εκκένωση

Οι Ταλιμπάν δεν θα δεχθούν παράταση της προθεσμίας της 31ης Αυγούστου για την αποχώρηση των δυτικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν, δήλωσαν δύο πηγές του ισλαμιστικού κινήματος στο Reuters.

Ωστόσο διευκρίνισαν ότι καμία δυτική κυβέρνηση ή αξιωματούχος δεν έχει προσεγγίσει τους Ταλιμπάν σχετικά με ενδεχόμενη παράταση της προθεσμίας.

Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας της 31ης Αυγούστου για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων εάν απαιτηθεί αυτό στο πλαίσιο της επιχείρησης απομάκρυνσης Αμερικανών, ξένων και Αφγανών πολιτών.

H Βρετανία σκοπεύει να απομακρύνει 6.000 ανθρώπους εντός της εβδομάδας

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σκοπεύει να συνεχίσει και να επιταχύνει την επιχείρηση εσπευσμένης απομάκρυνσης χιλιάδων βρετανών και Αφγανών πολιτών από το Αφγανιστάν σήμερα, βάσει σχεδίου που προβλέπει να μεταφερθούν αεροπορικώς εκτός χώρας ως και 6.000 άνθρωποι μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

Tags
Back to top button