Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σημαίες, οι Ρώσοι, ο Μπογδάνος, ο Βαρβιτσιώτης, ο Καμμένος και η καταγγελία πως χτυπήθηκε 7χρονο κοριτσάκι (Βίντεο)

Τα ιερά και τα όσια ενός λαού προβάλλονται υπερήφανα στην σημαία του και στον εθνικό του ύμνο. Και προφανώς αυτό δεν είναι μονάχα ελληνικό προνόμιο.

Στο παρακάτω βίντεο στρατιώτες της Ουκρανίας σκίζουν τη ρωσική σημαία στο αεροδρόμιο Gostomel .

 

 

Πριν από μερικά χρόνια ο πολιτικός που σήμερα εκπροσωπεί την χώρα μας στα διπλωματικά φόρα ως Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, είχε χαρακτηρίσει "αναφαίρετο το δικαίωμα καθενός να καίει την σημαία" 

 

Χθες είχαμε  με ρωσικές σημαίες, μαζί με ελληνικές. 

 

Μια πολύ σημαντική παράμετρος όμως είναι πως στα social media κυκλοφορεί μια καταγγελία πως:  Στην Αθήνα στο συλλαλητήριο "Για την Ειρήνη! Για τη Ρωσία! Για την Ελλάδα!", μια ομάδα Ουκρανών χτύπησε και τραυμάτισε ένα 7χρονο κορίτσι που καθόταν σε ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την καταγγελία,  οι δράστες έσπασαν δύο πίσω παράθυρα όπου καθόταν το κορίτσι, άρπαξαν τη σημαία από τα χέρια του 7χρονου παιδιού και την τραυμάτισαν. Το ζήτημα βέβαια χρήζει ερεύνης από τις αστυνομικές αρχές. Η μητέρα του παιδιού ονόματι Svetlana απάντησε στα ΜΜΕ και δήλωσε: "Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε από έναν άνδρα. Είναι σαν ζόμπι - σε αυτή την κατάσταση. Φώναζαν βρισιές στα ρωσικά. Υπήρχε ένα φανάρι μπροστά και δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Πήραν τη ρωσική σημαία από το χέρι της κόρης μου και τη χτύπησαν με ένα ραβδί, χτυπώντας το χέρι της μέχρι να ματώσει. Στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου είχαμε μια ελληνική σημαία. Επίσης, την άρπαξαν, έσπασαν τα παράθυρα και στις δύο πλευρές...".

Σύμφωνα με τη μητέρα, η αστυνομία που βρισκόταν κοντά φώναξε στο αυτοκίνητο να φύγει, αλλά δεν προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι μοτο-πορείες χθες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς υποστήριξη της ρωσικής πλευράς δεν ήταν ελληνικό φαινόμενο. Συνέβη και αλλού όπως στη Γερμανία. 

Και μετά από αυτά έχουμε τις...απόψεις! 

Μπογδάνος 

Σε ανάρτησή του ο κ. Κ. Μπογδάνος παίρνει θέση : "Εδώ βλέπουμε δύο σημαίες. Η μία, με τον δικέφαλο, είναι η σημαία της Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας, που για πολλούς ταυτίζεται με το Βυζάντιο, τη δεύτερη Ρώμη, τον ελληνόφωνο χριστιανισμό, το Φανάρι. Η άλλη είναι η σημαία του κράτους που σήμερα υπονομεύει το Φανάρι όσο κανείς".

Το ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα είναι δαιδαλώδες, είναι αδύνατον να αποτυπωθεί σε δυο προτάσεις και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ το έχει αναλύσει πολλάκις και εκτενέστερα από κάθε άλλο μέσο, αλλά στον βωμό των εντυπώσεων όλα στο πολιτικό μπλέντερ! 

Καμμένος 

Και πάμε στο άλλο ευτράπελο των ημερών...

 Την επιλογή του Πάνου Καμμένου να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο πρώην υπουργός Άμυνας στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην τελευταία του ανάρτηση, με φωτογραφία του στο λιμάνι της Ύδρας, ποζάρει με ένα κατακόκκινο καπέλο που έχει πάνω τα αρχικά της ΕΣΣΔ κοιτάζει την κάμερα και γράφει στην ανάρτηση: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ»

Η Νέα Δημοκρατία πάντως δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε δηκτικά την ανάρτηση: 

«Θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος τη νέα ανάρτηση του κ. Καμμένου ως μια ακόμα γραφική του στιγμή»

Tags
Back to top button