Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Οι εκπληκτικοί ισχυρισμοί του Alberto Perego, το 1958…

Τον Οκτώβριο του 1958, ο Alberto Perego, Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ηλεκτρομαγνητικής της Πολιτικής Αεροπορίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι είναι ένα είδος περιπόλων διαπλανητικής αστυνομίας, οι οποίοι στέλνονται από τον Άρη και την Αφροδίτη για να εμποδίσουν τους δυο μεγάλους συνασπισμούς εκείνης της εποχής από το να ανατινάξουν τη Γη!Ο Perego διευκρίνισε στη συνέχεια ότι οι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων ήταν εν γνώσει της κατάστασης αυτής και ότι τηρούσαν σιγή για να αποτρέψουν τον πανικό μεταξύ των λαών της Γης.Μεταξύ των άλλων, βεβαίωνε ότι 50.000 πτήσεις και 4.000 προσγειώσεις ιπτάμενων δίσκων είχαν παρατηρηθεί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ύστερα, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του τέως Υπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, James Forrestal, είχε επέλθει μετά από προσγείωση ιπτάμενου δίσκου!Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η πυρκαγιά στο Αστεροσκοπείο της Ρώμης που είχε συμβεί εκείνη την χρονιά είχε προκληθεί από ιπτάμενους δίσκους. Σύμφωνα με τον Perego, 22 Αμερικανοί αεροπόροι είχαν αναγκαστεί να προσγειώσουν τα αεροπλάνα τους, έπειτα από συνάντηση που είχαν με ιπτάμενους δίσκους.Καταλήγοντας, τόνισε ότι και ο ίδιος είχε παρατηρήσει ένα σμήνος ιπτάμενων δίσκων πάνω από τη Ρώμη, στις 7 Νοεμβρίου του 1954, όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα τελείωσαν την “επίδειξή” τους σχηματίζοντας σταυρό πάνω από τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, για να καταδείξουν στους ανθρώπους ότι ήταν πλέον καιρός να ζήσουν ειρηνικά, σύμφωνα με τις Δέκα Εντολές, αντί να σκέφτονται πολέμους και πυρηνικές καταστροφές.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/10/1958…
Tags
Back to top button