Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι εφημερίδες του μέλλοντος είναι οι…ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Αναπολώ την εποχή, που γνώρισα μέσα από τα βιβλία των γέροντων Παϊσίου και Πορφυρίου τι σημαίνει Ορθοδοξία. (ας μην παρεξηγούνται κάποιοι που τους αναφέρω ως γέροντες κι όχι ως αγίους. Για μένα είναι ζωντανοί, τώρα ειδικά πραγματικά ζωντανοί!!!)
(Σημ. Ειδικά για τα βιβλία του γ.Παϊσίου αναφέρομαι σε αυτά της Ι.Μ.Ευαγγελιστού Ιωάννου Θεολόγου Σουρωτής Θεσσαλονίκης, για τα οποία μόνον έδωσε ευλογία ο γέροντας, αφού διαμαρτυρόυαν ότι αλλού διέστρεφαν τι έλεγε)
Παρόλο που δεν ευτύχησα να τον γνωρίσω εν ζωή, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον γνώρισα μέσα από τα βιβλία του. Από αυτά έμαθα τι είναι Ορθοδοξία στην πράξη, Ορθοπραξία δηλαδή. Μην θεωρηθεί ότι κάνω τον άγιο, δεν ισχυρίζομαι ότι τα τηρώ αλλά έμαθα κατά την “χωρητικότητα” της κεφαλής μου (όπως μου λέει ο γέροντας) τι σημαίνει Ορθοπραξία. Αν καταφέρω να τα εφαρμόζω θα αγιάσω, αλλά το βλέπω πολύ χλωμό.

Είχα την τύχη να συναναστραφώ κάποτε με γέροντα (λαϊκό) που τον επισκεπτόταν τακτικά και στον οποίον έκανε μέγα θαύμα (εννοείται με την δύναμη του Χριστού – κανείς πέραν της Αγίας Τριάδος δεν θαυματοποιεί). Τον ρώτησα λοιπόν αν είχε ακούσει με τα αυτιά του προφητείες από τον γέροντα και μου επιβεβαίωσε μία προς μία όλες τις μεγάλες προφητείες του περί Ποθούμενου. Δεν αναφέρομαι σε τυχόν λεπτομέρειες όπως ποιός θα είναι ο σημαιοφόρος μπαίνοντας στη Πόλη κι άλλες μικρές μπουρδίτσες, που δίνουν λαβές στους αντίχριστους να μπερδεύουν τους ολιγόπιστους.

Λοιπόν αδέλφια, όπως έχει λεχθεί “ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ” (εννοείται ότι οι προ του σχίσματος του 1054μΧ ήταν Ορθόδοξοι, μετά έγιναν μόδα οι αλλοίθωροι προς πονηρόν).

Μην δίνετε σημασία σε τυχάρπαστους δήθεν γεροντάδες. Μετά τον μέγα Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό (1714-1779), που οι προφητείες του συλλέχθηκαν από τον μακαριστό Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη, αυτοί που επικαιροποίησαν και συγκεκριμενοποίησαν τις προφητείες του ήταν οι Όσιος γ.Παίσιος και οι μακαριστοί γ.Ιωσήφ Βατοπεδινός, γ.Εφραίμ Φιλοθεϊτης-Αριζονίτης, γ.Νεκτάριος Βιτάλης, γ.Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, π.Ιωάννης Καλαϊδης και κάποιοι ακόμα, που αναφέρονται συχνά από τον μόνο ανθιστάμενο Ορθόδοξο Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.

Αν κάποιοι ακόμα αμβιβάλλουν για το τι έρχεται και ποιοί τα προείπαν απλά ακούστε με την φωνή του τον μακαριστό Μητροπολίτη Αυγουστίνο Καντιώτη, που ακόμα δεν έχει χαρακτηριστεί προφήτης αλλά τα έχει πει χαρτί και καλαμάρι. Βάλτε τον στο youtube και να φρίττουν οι δαίμονες αχαχαχαχαχ.

Αυτές τις μέρες βλέποντας να διαλύουν την τουρκιά οι σύμμαχοί της θυμάμαι τον γ.Παίσιο να ΠΡΟλέγει : Την τουρκιά θα την διαλύσουν οι σύμμαχοί της

Μα πόσο χαρά κάνω, πόσο γέλιο με τις διαρκείς επαληθεύσεις του.

Θυμίζω πάλι τι ψέλνεται στους ναούς την Κυριακή της Ορθοδοξίας :

«Οἱ Προφῆται ὡς εἶδον, οἱ Ἀπόστολοι ὡς ἐδίδαξαν, ἡ Ἐκκλησία ὡς παρέλαβεν, οἱ Διδάσκαλοι ὡς ἐδογμάτισαν, ἡ Οἰκουμένη ὡς συμπεφώνηκεν, ἡ χάρις ὡς ἔλαμψεν, ἡ ἀλήθεια ὡς ἀποδέδεικται, τὸ ψεῦδος ὡς ἀπελήλαται, ἡ σοφία ὡς ἐπαρρησιάσατο, ὁ Χριστὸς ὡς ἑβράβευσεν, οὕτω φρονοῦμεν, οὕτω λαλοῦμεν, οὕτω κηρύσσομεν Χριστόν τὸν ἀληθινὸν Θεὸν ἡμῶν καὶ τοὺς Αὐτοῦ Ἁγίους ἐν λόγοις τιμῶντες, ἐν συγγραφαῖς, ἐν νοήμασιν, ἐν θυσίαις, ἐν ναοῖς, ἐν εἰκονίσμασι… Αὕτη ἡ πίστις τῶν Ἀποστόλων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Πατέρων, αὕτη ἡ πίστις τῶν Ὀρθοδόξων, αὕτη ἡ πίστις τὴν Οἰκουμένην ἐστήριξεν».
Ιεράρχες ακούτε; Σεις οι αρσακειάδες (“η σιωπή μας προς απάντησή σας”).

Άλλοι με το ΜΠΟΛΙ κι άλλοι για την ΠΟΛΗ …. κοντά είμαστε, αλλά απαιτείται ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΟΛΑΚΕΡΗ.

Tags
Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button