Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Οι ... δυόμιση τράπεζες και η αναδιοργάνωση που θα χρηματοδοτηθεί από τους... φορολογούμενους

Την κρίση της πανδημίας δείχνουν ότι θέλουν να μετατρέψουν σε "ευκαιρία" στον τραπεζικό τομέα.

Έχοντας πάντα στο μυαλό τις οδηγίες του Γ. Στουρνάρα φαίνεται ότι ο τομέας οδηγείται πολύ γρήγορα προς τον σκοπό των "δυόμιση" τραπεζών. Το αποτέλεσμα είναι τρομακτικά γρήγορες "αναδιοργανώσεις" του συστήματος με έμμεσες "απολύσεις" τραπεζουπαλλήλων μέσω εθελουσιών εξόδων.

Που χρηματοδοτούνται τώρα με  ευκαιρία την κρίση της  πανδημίας και αφού είναι σχεδόν δεδομένο ότι αυτές θα χρηματοδοτηθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τον Έλληνα φορολογούμενο..

Tags
Back to top button