Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο.Γεροβασίλη: «Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στέλνει τα ΜΑΤ στις πλατείες και να ρίχνει χημικά στους πολίτες»

Η Όλγα Γεροβασίλη άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την χρησιμοποίηση της αστυνομίας στις πλατείες, κατά των πολιτών.

Όπως είπε, «είναι προφανές ότι η πολιτεία πρέπει να παρεμβαίνει όταν απειλείται η υγεία και όταν παραβιάζονται τα μέτρα σε αυτή τη φάση της επιδημίας. Είναι απαράδεκτες οι επιθετικές προς τους πολίτες δηλώσεις του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, ενώ ακολούθησε η κυβέρνηση η οποία έχει την πολιτική ότι όλα πατάσσονται με χρήση βίας».

Όπως τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, «Δεν είναι αυτή η απάντηση  απέναντι σε νεολαίους οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τα μέτρα, οι οποίοι εδώ και δύο μήνες είναι κλεισμένοι. Τα ΜΑΤ και τα χημικά δεν αποτελούν ούτε απάντηση ούτε λύση. Και ο δήμος μπορεί να παρέμβει. Και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μπορεί να το διαχειριστεί διαφορετικά. Τρόποι υπάρχουν, όμως έχουμε συνηθίσει από την πλευρά της κυβέρνησης όταν κάτι δεν πάει καλά να χρησιμοποιείται η άμεση καταστολή.

Δεν συμφωνώ με την ύπαρξη τόσο πυκνών συγκεντρώσεων αυτές τις ημέρες, αλλά δε συμφωνώ με αυτή την επιλογή της κυβέρνησης. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να προσεγγίσει κανείς νέους ανθρώπους, ειδικά μετά από τη συνθήκη μίας μεγάλης περιόδου εγκλεισμού. Υπάρχει και οφείλει να υπάρχει η δύναμη της πειθούς».

Tags
Back to top button