Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

ΟΑΣΑ: Χωρίς τηλεματική τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Από σήμερα το απόγευμα, χωρίς ενημέρωση από την τηλεματική θα εκτελούνται τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, καθώς το σύστημα της τηλεματικής θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ, έχουν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης του συστήματος της τηλεματικής κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των οποίων θα υπάρχει διακοπή των υπηρεσιών του συστήματος.

​Οι διακοπές έχουν προγραμματιστεί σε ώρες εκτός αιχμής, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 23/02/2021 στις 18:00 μ.μ. έως Τετάρτη 24/02/2021 02:00 π.μ. και εφόσον απαιτηθεί από την Τετάρτη 24/02/2021 στις 18.00 μ.μ. έως Πέμπτη 25/02/2021 02.00 π.μ.

 

Tags
Back to top button