Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

ΟΑΕΔ: 14 προγράμματα για πάνω από 50.000 ανέργους

Για τη σημασία των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ στην απασχόληση αναφέρθηκε ο διοικητής του οργανισμού Σπύρος Πρωτοψάλτης σε δήλωσή του από τη Λάρισα.

Ο κ. Πρωτοψάλτης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και στελέχη του δήμου Λαρισαίων τόνισε πως «αυτή την στιγμή ο ΟΑΕΔ έχει 14 ανοιχτά προγράμματα που προσφέρουν πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας», ενώ παρουσίασε επιγραμματικά τις δράσεις του ΟΑΕΔ αυτό το διάστημα.

Σχετικά με την συνεργασία του ΟΑΕΔ με τις τοπικές κοινωνίες ο κ. Πρωτοψάλτης σημείωσε ότι χρειάζεται ο νέος οργανισμός να είναι πολύ πιο συντονισμένος με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώ μιλώντας για την συζήτηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό είπε ότι «όλες οι δομές στην Θεσσαλία είναι έτοιμες να στηρίξουν κάθε προσπάθεια για την αύξηση της απασχόλησής».

Από την μεριά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστήριξε ότι «η αντιμετώπιση της ανεργίας δεν είναι πράξη ανθρωπισμού αλλά δικαιοσύνης» και μίλησε για την σημασία να εντοπιστούν οι ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος του δήμου Λαρισαίων Γιώργος Σούλτης είπε ότι η συνεργασία με τον διοικητή του οργανισμού ήταν πολύ καλή, σημειώνοντας ότι πρέπει ο ΟΑΕΔ να στοχεύσει στις διάφορες τεχνικές ειδικότητες.

Tags
Back to top button