Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ο Χ. Σπίρτζης διαβεβαιώνει ότι δεν θα καταργηθεί το μειωμένο εισητήριο

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα που μιλούν περί του αντιθέτου, διαβεβαίωσε ότι «δεν καταργείται το μειωμένο εισιτήριο των 60 λεπτών, που χρησιμοποιούν άνεργοι, φοιτητές και ΑμΕΑ».

Κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, ο κ. Σπίρτζης κατήγγειλε ότι συντελείται παραπληροφόρηση από συγκεκριμένους κύκλους γύρω από αυτό το θέμα και ανακοίνωσε ότι το μειωμένο εισιτήριο των 60 λεπτών θα μπορεί να ενσωματώνεται στην προσωποιημένη κάρτα.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργού, σε σχεδόν κανένα σταθμό δεν υπάρχει το μειωμένο εισιτήριο γεγονός που καταδεικνύει ότι για ακόμη μια φορά τα λεγόμενα του κ. Σπίρτζη δεν συνάδουν με όσα στην πραγματικότητα συμβαίνουν. 
Επίσης, σημείωσε ότι στόχος του υπουργείου είναι όσοι δικαιούνται εκπτωτικής πολιτικής να μη μείνουν έξω από τη λογική της προσωποποιημένης κάρτας.

«Προφανώς και δεν θα καταργηθεί το μειωμένο εισιτήριο» ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και υποστήριξε ότι πίσω από τα παραπλανητικά δημοσιεύματα κρύβονται συγκεκριμένοι κύκλοι που επιθυμούν να απαξιώσουν το έργο του υπουργείου.Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι τα μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων δεν είναι δυνατόν να ταυτοποιούν εάν κάποιος είναι δικαιούχος μειωμένου εισιτηρίου.

Tags
Back to top button