Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν σπάει τη σιωπή του 10 χρόνια μετά (βίντεο)

Η εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν συμπλήρωσε 10 χρόνια και οι ένοχοι δεν έχουν ακόμα βρεθεί.

Ένας από τους βασικούς υπόπτους, ο Πάουλο Ριμπέιρο, μιλάει για τότε, ακριβώς 10 χρόνια, όταν η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, για να τον ανακρίνει.

Ο Πάουλο Ριμπέιρο μίλησε στο BBC Panorama για τη στιγμή εκείνη.

«Σκέφτηκα ότι ήταν απίστευτο, καθώς δε γνώριζα τίποτα απολύτως όταν η αστυνομία έφτασε στην πόρτα μου με ένα κομμάτι χαρτί, που είχε ένα σχέδιο πάνω του. Μου είπαν, σου μοιάζει και ότι κάποιος τους είχε πει ότι είχα σχέση με την υπόθεση και έμοιαζα με έναν τύπο που είχε απαγάγει τη Μαντλίν» λέει σοκαρισμένος.

«Δε γνωρίζω ποιος ήταν αυτός ο τύπος» λέει σοκαρισμένος στην κάμερα.

Οι θεωρίες ωστόσο για την ανεξιχνίαστη υπόθεση είναι αρκετές. Οι αρχές βέβαια έχουν κινητοποιηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και ισχυρίζονται ότι η υπόθεση «μπορεί να λυθεί».

Τελευταίες πληροφορίες μάλσιτα αναφέρουν ότι η αστυνομία αναζητά σε ολόκληρη την Ευρώπη μία γυναίκα που εθεάθη να κρατά τη μικρή και η οποία φορούσε μοβ μαντίλα.

Η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε στις 3 Μαρτίου του 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας.

Tags
Back to top button