Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ο στρατός της Υεμένης συνέλαβε Αμερικανό μισθοφόρο διοικητή της Blackwater

Αξιωματικός ασφαλείας των ΗΑΕ έγραψε σήμερα στη σελίδα του στο Twitter."Ο στρατός της Υεμένης και η ομάδα Ansarullah ενδεχομένως κρατούν αιχμάλωτο έναν από τους διοικητές της αμερικανικής εταιρείας Blackwater που μάχεται για λογαριασμό των ΗΑΕ στην Υεμένη"

Πρόσθεσε ότι η Ansarullah σύντομα θα δημοσιεύσει τα βίντεο του διοικητή της Blackwater που κρατείται αιχμάλωτος.

Εν τω μεταξύ, τα μέσα ενημέρωσης της Υεμένης έγραψαν τη Δευτέρα ότι ο στρατός της χώρας έχει καταφέρει μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες, προσθέτοντας ότι οι καρποί από τις στρατηγικές νίκες του στρατού της Υεμένης θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Ένας άλλος διοικητής του Blackwater είχε επίσης σκοτωθεί νωρίτερα, όταν ο στρατός των Υεμένης, που υποστηρίχθηκε από τους μαχητές του κινήματος Ansarullah, εκτόξευσε ένα βαλλιστικό βλήμα Tochka στη στρατιωτική βάση al-Anad στην επαρχία Lahij της Νότιας Υεμένης.

Ο συνταγματάρχης Νικόλαος Πέτρος σκοτώθηκε μαζί με μια ομάδα μισθοφόρων που μάχονταν για το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας στον πόλεμο της στην Υεμένη.

Ο ιστότοπος ειδήσεων al-Ahed του Λιβάνου ανέφερε την εποχή εκείνη ότι τα ελικόπτερα Apache, τα αεροπλάνα Typhoon και αποθήκες οπλισμού που ανήκουν στους μισθοφόρους καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια πληγμάτων από πυραύλους.

Tags
Back to top button